Brățară Sparkly Mood

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: FD0030
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 200,00leiDe ce se cheamă brățările tenis, ei bine .... brățări tenis?


În 1987 la U.S. Open, jucătoarea americană de tenis Chris Evert și-a pierdut brățara cu diamante în timpul jocului. Aceasta a cerut oprirea meciului pentru a-și recupera bijuteria de pe teren. De atunci, brățările ușoare, flexibile decorate cu pietre prețioase, semiprețioase sau cristale au căpătat această denumire. (sursa: www.sportsrec.com)Materiale: Argint 925

Culoare: argintiu

Pietre: Zirconiu, alb

Diametru: reglabil


Recomandări:

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Pietrele, cristalele sau aplicațiile bijuteriilor se pot dezlipi, deteriora, zgâria etc dacă sunt folosite în aceste condiții.

Materialul din care sunt realizate, argintul 925, este un aliaj de argint pur și alte câteva elemente care să confere o duritate mai mare metalului prețios. Cu toate acestea se poate zgâria sau deteriora dacă este supus unor tratamente necorespunzătoare.

Argintul este un metal care, în contact cu aerul, oxidează (se înnegrește). Aceasta este o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată un defect.

Bijuteriile din argint se curăță cu o cârpă moale, specială pentru acest scop.

Opinii (1)

Daniela 17.02.2022

Azi am primit comanda! Recomand cu toata inima, mult mai frumoasa in realitate.

achiziție confirmată

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse compatibile

Simfonie de stele

Simfonie de stele

130,00lei