Brățară "start now not tomorrow" acvamarin

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: FDHM028
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 70,00leiMateriale: mărgele fațetate acvamarin, argint 925 

Culoare: bleu, argintiu

Lungime: 22 cm

Diametru pietre: 2 mm


Acvamarinul (latină aqua marina = „apă de mare“) este un mineral cu o culoare care variază între nuanțe de albastru și verde, de aici și denumirea sa. Culoarea este dată de conținutul variabil în titan sau fier al mineralului.

Legendele spun că piatra provine din lada de comori a unei sirene iar romanii credeau că este o piatră sacră pentru Neptun, zeul mărilor. 

Supranumită piatra curajului, este recomandată persoanelor care au nevoie de susținere în momentele de cumpănă profesională, actorilor, oratorilor, persoanelor sensibile, anxioase. Ajută la înțelegerea situațiilor complicate și la recunoașterea adevarului.


Recomandări și informații:

Această bijuterie este realizată manual și de aceea, este unică. Poate fi refăcută dar având în vedere că pietrele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

De asemenea, culorile depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Argintul este un metal care, în contact cu aerul, oxidează (se înnegrește). Aceasta este o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată un defect.

Opinii (2)

Alexandru C. 21.04.2021

Super drăguță! Prietena mea e foarte bucuroasa de brățară! Mulțumim!

Daniela G. 21.04.2021

Super drăguță! Prietena mea e foarte bucuroasă de brățară! Mulțumim!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse compatibile