Brățară "start now not tomorrow" lapislazuli

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: FDHM021
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 70,00leiMateriale: mărgele fațetate lapislazuli, argint 925 placat cu aur rose

Culoare: albastru electric, auriu rose

Lungime: 20 cm

Diametru pietre: 2 mm


Lapis lazuli, (Lapislazuli, sau Lapis) este un amestec de minerale de culoare albastru electric, care pot avea în componența mineralogică lazurită, pirită, calcită sau cantități mici de diopsid, sodalit etc. El a fost folosit cu 7.000 de ani în urmă ca bijuterie și colorant.

 În piramidele egiptene au fost găsite mici obiecte confecționate din lazurit; a fost utilizat de babilionieni, iar pentru chinezii antici era un simbol al puterii. Din acest material grecii și romanii au sculptat figurine, amulete, vase și sigilii. Până la sintetizarea sa, în 1828, pigmentul ultramarin era fabricat din lazurit pisat, amestecat cu ceară și ulei. (sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Lapis_lazuli ).

Considerată un simbol al regalității, această piatră se spune că ajută la înțelegerea misterelor sacre și a vieților anterioare. Amuletele confecționate din lazurit protejau împotriva energiilor negative.

Este folosită pentru reducerea stărilor de anxietate, stres și agitație emoțională. 


Recomandări și informații:

Această bijuterie este realizată manual și de aceea, este unică. Poate fi refăcută dar având în vedere că pietrele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

De asemenea, culorile depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Argintul este un metal care, în contact cu aerul, oxidează (se înnegrește). Aceasta este o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată un defect.

Opinii (1)

Alexandra R. 25.06.2021

Este o bratara foarte draguta. O colaborare foarte buna, recomand cu drag.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse compatibile

Brățară lapislazuli