Colier din fluorit cubic si argint

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: FDHM041
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 200,00leiMateriale: cuburi din fluorit fațetate, argint 925

Culoare: nuanțe de mov, verde, alb, bleu, argintiu

Dimensiune pietre: cuburi cu latura 4 mm 

Lungime: 44 cm + 4 lanț prelungire


Floritul este o piatră semiprețioasă transparentă cu nuanțe diferite de culori, dispuse în straturi.

Numele pietrei provine din latină și semnifică curgerea și transformarea, cristalele schimbând culoarea la temperaturi semnificative sau la expunerea îndelungată la lumină.

Este folosit în cristaloterapie pentru amplificarea puterii mentale, a concentrării și a clarității mentale. De asemenea se recomandă pentru stabilitate, obiectivitate, imparțialitate și discernământ.Recomandări și informații:

Această bijuterie este realizată manual din pietre naturale și de aceea este unică. Poate fi refăcută dar având în vedere că pietrele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

De asemenea, culorile depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Argintul este un metal care, în contact cu aerul, oxidează (se înnegrește). Aceasta este o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată un defect.

Opinii (1)

Teo 03.09.2022

Buna ziua, am primit comanda si sunt absolut incantata, VA MULTUMESC DIN SUFLET !!! Voi reveni, cu siguranta, la dumneavoastra, cu cea mai mare incredere

achiziție confirmată

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse compatibile