Colier safire brute fatetate si argint 925

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: FDHM11
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 200,00leiColier la baza gâtului din safire naturale brute fațetate, cu un element central din safir și argint 925.
La fiecare colier se poate adăuga un lanț de prelungire din argint 925.

Una dintre cele mai dure pietre alături de rubin și întrecut numai de diamant și moissanit, safirul este o varietate de corindon care apare în natură în principal în nuanțe de albastru, galben, violet, verde. În funcție de elementele chimice care există în compoziția elementeleor variază și culorile: albastru (prezența fierului și titanului), galben (fier), violet (fier, titan, vanadiu), portocaliu (fier, cupru), verde (magneziu, crom).
Varietatea roșie a corindonului se numeste rubin.

Este piatra recomandată zodiei Fecioară și se spune că ajută la claritatea în gândire și menținerea unei mentalități echilibrate.

Bijuteriile se livrează în ambalaje cadou împreună cu o felicitare, gata pentru a fi oferite în dar!


Recomandări și informații:

Această bijuterie este realizată manual și de aceea, este unică. Poate fi refăcută dar având în vedere că pietrele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

De asemenea, culorile depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Argintul este un metal care, în contact cu aerul, oxidează (se înnegrește). Aceasta este o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată un defect.


Opinii (1)

Mihaela 23.02.2022

Un colier deosebit, lucrat cu meticulozitate, foarte frumos.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie