Feerie roz-pudră - Set brățară și colier opal roz

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: FDHM021
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 220,00leiMateriale: opal roz brut, mărgele fațetate de opal alb lăptos, argint 925

Culoare: roz prăfuit, alb lăptos, argintiu

Lungime colier: 43 cm

Lungime brățară: 21 cm

Diametru pietre fațetate: 3 mm


Opalul (lat. opalus) poate fi găsit într-o varietate de culori, de la alb-lăptos (cel mai întâlnit) , clar, gri, roșu, roz, portocaliu, galben (rar), verde, albastru , până la maro și negru  (foarte rar). Este un mineral care, în Antichitate, era considerat norocos deoarece oamenii credeau că posedă toate proprietățile pietrelor prețioase ale căror culori le "împrumuta" opalul. (sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/Opal )

Această piatră semiprețioasă este utilizată pentru echilibrarea psihică în cazul diferitelor dependențe, acționând ca un stabilizator emoțional. Opalul roz echilibrează energetic întreg organismul, activează clarviziunea și intensifică simțurile. 

Nu este recomandată purificarea opalului în apă cu sare și nici expunerea sa îndelungată la soare. 


Recomandări și informații:

Această bijuterie este realizată manual și de aceea, este unică. Poate fi refăcută dar având în vedere că pietrele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

De asemenea, culorile depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Argintul este un metal care, în contact cu aerul, oxidează (se înnegrește). Aceasta este o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată un defect.


Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse compatibile

Brățară "dragostea la puterea infinit"