Informații importante

Recomandări pentru îngrijirea bijuteriilor din argint, a pietrelor naturale și sintetice 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Pietrele, cristalele sau aplicațiile bijuteriilor se pot dezlipi, deteriora, zgâria etc dacă sunt folosite în aceste condiții.

Materialul din care sunt realizate, argintul 925, este un aliaj de argint pur și alte câteva elemente care să confere o duritate mai mare metalului prețios. Cu toate acestea se poate zgâria sau deteriora dacă este supus unor tratamente necorespunzătoare.

Argintul este un metal care, în contact cu aerul, oxidează (se înnegrește). Aceasta este o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată un defect.

Bijuteriile din argint se curăță cu o cârpă moale, specială pentru acest scop.


GARANȚIE

Această garanție include doar faptul că bijuteria achiziționată este realizată din argint 925 și este certificată și marcată de ANPC.

Oferim clienților noștri o garanție comercială de 30 de zile de la data achiziționării produsului, pentru deficiențe neimputabile clientului.

Această garanție nu include deteriorarea provocată bijuteriilor din cauza nerespectării recomandărilor, accidentelor, neatenției, neglijenței, utilizării necorespunzătoare sau altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumpărătorul nu poate cere înlocuirea bijuteriei din motivul căderii pietrelor.

Orice reparație a produselor aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit sau produsul se va înlocui în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza deteriorării, mai degrabă decât utilizarea necorespunzătoare a bijuteriei de către client.

Remedierea se va face în termen de 15 zile de la data primirii bijuteriei de către SC AERO VAPEZ SRL.

În cazul înlocuirii, nu putem garanta că același model mai este disponibil. În acest caz se poate opta de către client pentru livrarea unui model similar sau a unui obiect cu o valoare echivalentă (în limita stocului disponibil) sau pentru returnarea sumei de achiziție.

Fiecare produs este însoțit de un certificat de garanție în format electronic. 


DECLARAȚIE de CONFORMITATE

SC AERO VAPEZ SRL, cu sediul în București, str. Natației 77, sector 1, nr. înregistrare la Reg. Com. J40/11600/2013, CUI RO 32260211, autorizatie ANPC pentru efectuarea operațiunilor cu metale prețioase și pietre prețioase nr. 10995, asigură, garantează și declară pe propria răspundere, conform prevederilor art. 5 din HG 1022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului, că bijuteriile din argint importate și comercializate de firma noastră, nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu normele UE.

Bijuteriile din argint comercializate sunt verificate și certificate ANPC, au o puritate de 92,5% și poartă marcajul direcției ANPC – Metale și Pietre Prețioase care garantează calitatea metalului prețios utilizat.


MENȚIUNI 

Toate bijuteriile comercializate în cadrul site-ului nostru sunt prezentate astfel încât clientul să poată observa toate particularitățile acestora. Cu toate acestea, diferențele care pot apărea față de fotografii sunt datorate setărilor particulare ale fiecărui monitor pe care clientul le vizualizează.

Pietrele naturale utilizate pentru unele dintre bjuterii pot prezenta imperfecțiuni, diferențe de nuanțe sau textură. Acesta este aspectul lor natural și ceea ce le conferă unicitate și nu poate fi considerat un defect.

Unele dintre bijuteriile prezentate în cadrul site-ului nostru sunt realizate manual din pietre semiprețioase și de aceea, sunt unice datorită particularităților acestor pietre. Acestea pot fi refăcute în limita stocului disponibil de materii prime dar având în vedere că pietrele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.