Inel argint cu piatra ametist druzy, unicat

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: FDHM043
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 500,00leiMateriale: ametist brut druzy, argint 925

Culoare: nuanțe de mov, argintiu

Dimensiune piatra: 4*3 cm

Marime inel (Europa): 54

Diametru interior inel: 17-18 mm

Greutate: 31.6 g


Inel masiv realizat manual din argint 925 și ametist brut druzy în formă de inimă.

Unicat.

Originea etimologică a numelui provine din limba greacă αμεθυστoς (amethystos = contra beției) iar numele acesta se datorează credinței că persoana care poartă un ametist este cruțat de beție la consumarea vinului. Ametistului i se mai atribuie rolul de apărare contra demonilor, contra furtului, aceasta credință explicând faptul că mormântul merovingienilor conținea șiraguri de ametist.


Recomandări și informații:

Această bijuterie este realizată manual din pietre naturale și argint 925 și de aceea este unică. Poate fi refăcută dar având în vedere că pietrele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

De asemenea, culorile depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Argintul este un metal care, în contact cu aerul, oxidează (se înnegrește). Aceasta este o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată un defect.

Opinii (1)

Andreea 11.09.2022

Toate bijuteriile comandate sunt ravisante, sunt pur si simplu de nedescris in cuvinte cat sunt de frumoase ! Va doresc din tot sufletul multa sanatate si profunda inspiratie (cel putin ca pana acum), ca sa ne putem bucura in continuare de tot ce realizati cu atat de mult si haruit talent

achiziție confirmată

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse compatibile

Brățară din ametist si argint
Colier cuburi din ametist fatetat si argint