Pandantiv Egypt revival din argint pur

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: FDHM056
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 390,00leiMateriale: argint 999, cristal

Culoare: nuanțe de gri, argintiu, negru, roșu

Dimensiuni: 2.5*3.5 mm 

Greutate: 9.1 g


Pandantiv realizat manual din argint pur, înfățișând câteva dintre simbolurile centrale ale mitologiei Egiptului antic: zeița Hathor, una dintre figurile cele mai complexe ale panteonului egiptean și scarabeul sacru.

Hathor era una dinte cele câteva zeițe care acționa ca Ochi al lui Ra, partea feminină a acestuia și liantul dintre cele două lumi, a morților și a viilor. 

Scarabeul era asociat în Egiptul antic cu manifestarea divină a lui Kefri, cel care aducea discul solar pe cer dimineață. 


Recomandări și informații:

Această bijuterie este realizată manual și de aceea este unică. 

Culorile depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Argintul este un metal care, în contact cu aerul, oxidează (se înnegrește). Aceasta este o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată un defect.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse compatibile

Bratara din granat fatetat si argint