Pandantiv geodă agată cu cristal de cuarț

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: FDHM020
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 150,00lei



Materiale: agată naturală cu cristal de cuarț

Culoare: nuanțe de gri, cafeniu

Dimensiuni: 3 cm / 2 cm


MODEL UNICAT, NU SE POATE REPRODUCE.


Agatul, varietate microcristalină a mineralului cuarț, este disponibil în multe culori, acestea fiind evidențiate prin dungile cu nuanțe diferite ale acestuia.

Teofrast din Eresos (390-371 î.C.) filozof și naturalist grec, denumește mineralul după Ahates numele râului din Sicilia (azi Drillo) unde l-a găsit.

Agatul a fost apreciat încă din anul 1000 î.C. de vechii egipteni, fiind folosit pentru sigilii, obiecte de podoabă, inele, amulete și vase.

Mai târziu, în secolul XVII, începe utilizarea agatului pe scară industrială, fiind combinat în obiectele de podoabă cu aur și argint.

După anul 1813 în Idar-Oberstein (Germania) s-a descoperit proprietatea agatului de a-și schimba culoarea sub acțiunea temperaturii ridicate (ardere), procedeu care s-a extins rapid. ( sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Agat ).

Piatră calmantă, agatul acționează lent, însă conferă purtătorului forță interioară.

Calmează furia, făcând loc unui sentiment de liniște. Este o piatră de protecție care aduce pace interioară, pentru a aborda fiecare moment din viață cu seninătate.

Se recomandă purtarea agatelor pentru alinarea problemelor intestinale, stimularea digestiei, pentru curățarea sistemului limfatic, remedierea problemelor de circulație a sângelui și pentru protecție împotriva bolilor de piele.

Această piatră cu multele sale variante este utilă pe mai multe planuri și totodată estetică și poate fi purtată în fiecare zi.


Recomandări și informații:

Această bijuterie este realizată manual și de aceea, este unică. 

Culorile fotografiilor depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Pietrele naturale își pot modifica culorile sau pot fi afectate de substanțe chimice și transpirație, de aceea vă recomandăm să nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Argintul este un metal care, în contact cu aerul, oxidează (se înnegrește). Aceasta este o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată un defect.

Opinii (1)

Silvia 29.09.2021

Este un pandantiv foarte interesant si frumos realizat.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse compatibile

Brățară de stele cafenii
Brățară cuarț