Brățară elastică cu pietricele ametist

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: MDLFHM020
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 89,90leiMateriale: mărgele din ametist cubic fațetat, aliaj metalic non-alergenic placat cu argint HQP (high quality plated), cristale

Culoare: nuanțe de mov, argintiu

Dimensiune pietre: 4 mm

Dimensiune piesă centrală:  2*1 cm


Originea etimologică a numelui provine din limba greacă αμεθυστoς (amethystos = contra beției) iar numele acesta se datorează credinței că persoana care poartă un ametist este cruțat de beție la consumarea vinului. Ametistului i se mai atribuie rolul de apărare contra demonilor, contra furtului, aceasta credință explicând faptul că mormântul merovingienilor conținea șiraguri de ametist.


Recomandări și informații:

Fiecare bijuterie este realizată manual din pietre naturale și de aceea este unică. Având în vedere că pietrele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

De asemenea, culorile depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Opinii (1)

Maia 30.09.2022

Este a doua brățară comandată, foarte frumoasă și atent lucrată. Calitate-preț excelent! Livrare foarte rapidă. Acord 5 steluțe cu plus. Recomand cu drag!

achiziție confirmată

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie