Brățară elastică cu pietricele fluorit si fleur de lis

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: MDLFHM06
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 79,90leiMateriale: mărgele din fluorit fațetat, aliaj metalic non-alergenic placat cu argint HQP (high quality plated), cristale

Culoare: nuanțe de mov, verde, alb-transparent, argintiu

Dimensiune pietre: 6 mm 


Floritul este o piatră semiprețioasă transparentă cu nuanțe diferite de culori, dispuse în straturi.

Numele pietrei provine din latină și semnifică curgerea și transformarea, cristalele schimbând culoarea la temperaturi semnificative sau la expunerea îndelungată la lumină.

Este folosit în cristaloterapie pentru amplificarea puterii mentale, a concentrării și a clarității mentale. De asemenea se recomandă pentru stabilitate, obiectivitate, imparțialitate și discernământ.

Fleur de  lis este un simbol heraldic al regalității, provenit din tradiția monarhică franceză, larg răspândit, ce amintește de forma florii de crin. În Stema Regală a României, capătul sceptrului care este ținut în gheare de către acvila romană are forma florii de crin.


Recomandări și informații:

Fiecare bijuterie este realizată manual din pietre naturale și de aceea este unică. Având în vedere că pietrele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

De asemenea, culorile depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Opinii (1)

Nicoleta 30.09.2022

Recomand cu drag, produsele sunt ff frumoase, prezentare impecabila cutie, punguta, multumim mult si cu siguranta vom reveni si cu alta comanda

achiziție confirmată

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse compatibile