Brățară elastică cu pietricele nefrit si fleur de lis

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: MDLFHM07
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 79,90leiMateriale: mărgele din jad canadian fațetat, aliaj metalic non-alergenic placat cu argint HQP (high quality plated), cristale

Culoare: nuanțe de verde olive, verde, auriu

Dimensiune pietre: 6 mm 


Jadul este o piatră recomandată pentru majoritatea zodiilor și este considerat talismanul norocos al zodiei Leului.

Este o piatră norocoasă, folosită la meditație și rugăciune și se spune că  îi ajută pe cei nehotărâți sau pe cei care se lasă copleșiți de prea multe detalii.

Fleur de  lis este un simbol heraldic al regalității, provenit din tradiția monarhică franceză, larg răspândit, ce amintește de forma florii de crin. În Stema Regală a României, capătul sceptrului care este ținut în gheare de către acvila romană are forma florii de crin.


Recomandări și informații:

Fiecare bijuterie este realizată manual din pietre naturale și de aceea este unică. Având în vedere că pietrele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

De asemenea, culorile depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse compatibile