Brățară elastică masivă cu pietricele amazonit și flori emailate

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: MDLFHM016
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 149,90leiMateriale: mărgele din amazonit fațetat, aliaj metalic non-alergenic placat cu argint HQP (high quality plated) și email, cristale

Culoare: nuanțe de verde - turcoaz, alb-lăptos, auriu

Dimensiune pietre: 10 mm, 5 mm 


O piatră cunoscută din vechime, amazonitul se exploatează în diferite părți ale lumii: Australia, Madagascar, Rusia, Namibia, India, Canada și Brazilia. 

Este cunoscută ca piatră a longevității, vindecării, protecției și stabilității relațiilor de cuplu, care stimulează talentul interior, curajul și încrederea în calitățile proprii. Scade anxietatea, stresul și calmează somnul. 

Este considerată piatra norocoasă pentru persoanele născute în zodia Fecioarei, Balanței și Vărsătorului.


Recomandări și informații:

Fiecare bijuterie este realizată manual din pietre naturale și de aceea este unică. Având în vedere că pietrele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

De asemenea, culorile depind de setările monitorului dvs, așadar vă rugăm să aveți în vedere că pot exista diferențe între fotografie și realitate. 

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Opinii (1)

Laura S. 20.09.2022

Absolut minunata! Arata superb pe mana si faptul ca este elastica o avantajeaza. Culorile sunt foarte frumoase si bine asortate. Potrivita si pentru seara si pentru toata ziua!

achiziție confirmată

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie