Colier din sidef verzui aurit, perle de cultura si ochi de pisica

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: PL 00255
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 350,00leiUn colier asimetric format din furnituri metalice aurite care susțin o combinație de nuanțe de verde și alb sidefiu.
Tonurile de verde sunt date de sideful verzui-auriu incasetat în metal aurit și de pietrele fațetate de cuarț chatoiant numit și ochi de pisică. Albul sidefiu este dat de perlele de cultură aruncate pe alocuri care întregesc construcția și dau formă acestui haos controlat.

Ochiul de pisică este o varietate de cuarț chatoiant = cu un luciu care își schimbă culoarea, formând ape și aparente texturi mătăsoase. Cel mai adesea varietățile colorate ale acestor minerale cu astfel de proprietăți sunt numite toate ochi de pisică, făcându-se referire la aceste luciri deosebite.
Pentru a le deosebi în funcție de culori sunt uneori redenumite: ochi de pisică, ochi de bou, ochi de șoim, ochi de tigru.

Se închide cu ajutorul unei cleme în formă de stea, cu arc și decorată ci zirconii albe.

Lungime desfasurata colier: 62 cm
Dimensiuni elemente metalice cu sidef: 3.5*1.5 cm


Colierul se livrează în ambalaj cadou.


Recomandări:

Această bijuterie este realizată manual din perle si pietre naturale și de aceea este unică. Poate fi refăcută în limita stocului disponibil dar având în vedere că principalele componente sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice.

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj).

Pietrele, cristalele sau aplicațiile bijuteriilor se pot dezlipi, deteriora, zgâria etc dacă sunt folosite în aceste condiții.

Pietre naturale sunt afectate de expunerea îndelungată la soare sau la substanțe chimice și își pot schimba culoarea sau felul în care arată.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse compatibile