Colier lung din perle, sidef negru, labradorit si pandantiv geoda de agat cu cuart

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: PL0223
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 350,00leiO simfonie de materiale: un colier unicat realizat din perle de cultură intercalate cu două bucăți de sidef negru mărginit elegant prin electroplacare cu aur și finalizat cu chipsuri din labradorit care susțin o geodă de agat cu inserții de cuarț și o perlă baroc.

Elementele metalice sunt din cupru placat cu aur (HQP high quality plating).


Sideful (nacru, mother of pearl) este o materie dură produsă de unele moluște ca strat interior al cochiliilor. Ca și compoziție acesta este format din carbonat de calciu și conchiolin - o serie de proteine secretate de moluște.

În timp, straturi din acest material se depun unul peste altul și cochilia moluștelor devine din ce în ce mai dură.


Perlele sunt produse organice rezultate din încercarea moluștei de a izola cu sidef un corp străin (un fir de nisip) intrat în cochilie. Acestea apar în mai multe culori și întotdeauna au o formă rotunjită și dimensiuni variabile.

Durata de producere a unei perle poate ajunge și până la 7-8 ani.

Cele mai apreciate perle sunt cele care apar în sălbăticie însă acestea sunt foarte rare. Marea majoritate a perlelor care se găsesc astăzi pe piață sunt perle de crescătorie (de cultură).


Lungime desfașurată colier: 52 cm

Lungime pandantiv (geodă + perlă baroc): 6 cm


Bijuteria se livrează în ambalaj cadou.


Recomandări:

Această bijuterie este realizată manual din perle naturale și de aceea este unică. Poate fi refăcută în limita stocului disponibil dar având în vedere că perlele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Pietrele, cristalele sau aplicațiile bijuteriilor se pot dezlipi, deteriora, zgâria etc dacă sunt folosite în aceste condiții.

Pietre naturale sunt afectate de expunerea îndelungată la soare sau la substanțe chimice și își pot schimba culoarea sau felul în care arată.


Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie