Colier lung perle naturale si turcoaz placat cu aur

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: ALET 07
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 490,00leiColier lung din perle de cultura, elemente din alamă placată cu aur și turcoaze naturale electroplacate cu aur.

Un colier unicat care care adaugă o notă elegantă unei ținute vaporoase de vară.


Perlele se formează în mod natural în urma unei mici depuneri (fire de nisip, pietricele) în interiorul unor specii de scoici. Aceste depuneri nu pot fi eliminate de organismul marin și atunci sunt acoperite în timp cu sidef pentru a le izola de corpul scoicii.

Perlele de cultură sunt produse naturale ale anumitor specii de scoică, diferența între cele formate natural și acestea fiind faptul că depunerea din interiorul scoicii se face de către oameni, într-un mediu controlat.Turcoazul (peruzea) își reclamă denumirea modernă din limba franceză - pierre turquoise - piatra turcească; aceasta pentru a apărut în Europa de vest pe filieră turcă. Este un mineral care conține cupru și aluminiu și se poate întâlni în natură sub formă albastră, albastru-verde și verde.

Este considerat un talisman norocos pentru cei născuți în zodia Săgetătorului.Lungime totală: 97 cm

Dimensiune perle: aprox. 1 cm

Dimensiune turcoaze electroplacate: aprox; 2.5 cm


Recomandări:

Această bijuterie este realizată manual din perle naturale și de aceea este unică. Poate fi refăcută în limita stocului disponibil dar având în vedere că perlele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Pietrele, cristalele sau aplicațiile bijuteriilor se pot dezlipi, deteriora, zgâria etc dacă sunt folosite în aceste condiții.

Pietre naturale sunt afectate de expunerea îndelungată la soare sau la substanțe chimice și își pot schimba culoarea sau felul în care arată.


Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie