Colier perle naturale, prehnit si sidef

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: PL 08
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 320,00leiColier din mărgele de prehnit, perle naturale de cultură, sidef verzui aurit și perle Keshi aurite, toate închegate cu alamă placată cu aur HQP (high quality plating).


Prehnitul este un cristal descoperit în secolul 18 în sudul Africii și este cel mai întâlnit în rocile vulcanice. Este denumit și "piatra vrăjitorilor" datorită credinței africane că ar avea puteri magice. Este piatra zodiilor Gemeni, Fecioară, Taur și Balanță.


Mărgăritarele, pietrele de natură organică au fost folosite ca bijuterii din cele mai vechi timpuri, semnificațiilor lor depinzând de zona și tradițiile unde se găsesc. Astfel, o legendă chinezească spune că atunci când dragonii au fost înfrânți din cer au căzut perle. Grecii antici credeau că perlele sunt lacrimile zeilor iar în tradiția islamică perlele sunt parte din recompensele găsite în Paradis.


Perlele Keshi sunt perle non-nucleate formate de obicei ca produse secundare ale cultivării perlelor. Deoarece nu au nucleu, acestea sunt compuse în întregime din sidef.


Colierul se livreaza in ambalaj cadou.


Lungime desfașurată colier: 52 cmRecomandări:

Această bijuterie este realizată manual din perle naturale și de aceea este unică. Poate fi refăcută în limita stocului disponibil dar având în vedere că perlele sunt naturale, vor exista diferențe de culoare și mărime între acestea și modelul din fotografie.

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Pietrele, cristalele sau aplicațiile bijuteriilor se pot dezlipi, deteriora, zgâria etc dacă sunt folosite în aceste condiții.

Pietre naturale sunt afectate de expunerea îndelungată la soare sau la substanțe chimice și își pot schimba culoarea sau felul în care arată.Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie