Colier Să nu-ți fie de deochi!

  • Producător: Fluffy Dragon
  • Cod produs: FD0092
  • Disponibil: Stoc epuizat
  • Preț afișat: cu TVA, fără transport
  •  
  • Autentifică-te dacă vrei să te anunțăm când este disponibil produsul.
  • 200,00leiDeochiul, credința populară în răul făcut doar cu privirea de către cei invidioși sau rău-intenționați, este prezent în majoritatea culturilor din sudul Europei și țările Orientului Mijlociu. 

Protecția împotriva acestuia se făcea și încă se mai face printr-o multitudine de obiceiuri și amulete.

Colierul din argint 925 și argint aurit rose este o astfel de amuletă și în plus, este o bijuterie interesantă și atrăgătoare. 


Lungimea lanțului: 50cm (extensia inclusă)

Culoarea lanțului: argintiu

Culoarea pandantivului: auriu rose

Pietre: zirconii albe și albastre


Recomandări:

Nu purtați bijuteriile în timpul somnului, în timpul în care faceți baie, în timpul în care spălați vase sau în timpul oricăror activități în care acestea ar putea veni în contact cu apă, detergenți, clor sau alte substanțe chimice. 

De asemenea, vă recomandăm să evitați contactul bijuteriilor cu produsele cosmetice (parfum, deodorant, creme cosmetice, produse machiaj). 

Pietrele, cristalele sau aplicațiile bijuteriilor se pot dezlipi, deteriora, zgâria etc dacă sunt folosite în aceste condiții.

Materialul din care sunt realizate, argintul 925, este un aliaj de argint pur și alte câteva elemente care să confere o duritate mai mare metalului prețios. Cu toate acestea se poate zgâria sau deteriora dacă este supus unor tratamente necorespunzătoare.

Argintul este un metal care, în contact cu aerul, oxidează (se înnegrește). Aceasta este o proprietate naturală a argintului și nu poate fi considerată un defect.

Bijuteriile din argint se curăță cu o cârpă moale, specială pentru acest scop.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse compatibile

Brățară Să nu-ți fie de deochi!